תלמידת בית הספר זכתה במלגת "בר דרורא" לחקר תל–אביב

05 אוגוסט 2013

אילת אריאלי, תלמידת התכנית לתואר שני בבית הספר ללימודי הסביבה ע"ש פורטר, זכתה במלגת "בר דרורא" לחקר תל–אביב, על מחקרה בנושא: השפעת החזקת כלבים על חיי מגדלי הכלבים ועל המרחב הציבורי בתל אביב, בהנחיית פרופ' יוסי טרקל, המחלקה לזאולוגיה, אוניברסיטת תל אביב ופרופ' יצחק שנל, המחלקה לגיאוגרפיה וסביבת אדם, אוניברסיטת תל אביב.

המלגה ניתנה מטעם מנהלת עיר עולם ותיירות של עיריית תל אביב-יפו, הפועלת לעידוד מחקרים על תל־אביב והמטרופולין בתחומים של חדשנות אורבנית, עיר וחברה, ותכנון וסביבה.