שלושה סטודנטים בבית הספר בין זוכי פרס דן דויד הבינלאומי לשנת 2019

ברכות לסטודנטים שלנו לתואר PhD אשר מחקרם זכה בפרס קרן דן דויד הבינלאומי ובבמלגה אשר תאפשר להם להמשיך ולפתח את מחקריהם החשובים בתחום המאבק בשינוי האקלים.

20 מאי 2019
 שלושה סטודנטים בבית הספר בין זוכי פרס דן דויד הבינלאומי לשנת 2019

השנה, ניתנו מילגות פרס דן דויד ל-20 סטודנטים בשלבי הדוקטורט והבתר-דוקטורט בשלושה תחומי מחקר: עבר - ההיסטוריה המקיפה, הווה - השמירה על הדמוקרטיה, ועתיד - המאבק בשינוי האקלים.

בין 20 הסטודנטים שנבחרו מרחבי העולם, שלושה סטודנטים מבית הספר לסביבה ולמדעי כדור הארץ ע"ש פורטר באוניברסיטת תל אביב.

אנו שמחים וגאים יחד איתם על הזכיה בפרס היוקרתי.

פטרישה אקאו, על מחקרה בשימוש באצות מיקרוסקופיות, לטיפול במזהמים אורגנייים במי שפכים - Microalgae Utilization for Removal of Organic Compounds from Wastewater.
מנחי המחקר: פרופ' דרור אבישר, ראש המרכז לחקר המים בפקולטה למדעים מדויקים  ופרופ' הדס ממן שטינדל, הפקולטה להנדסה.

יהודית לקס,  על מחקרה על Hygro-Electricity  כמקור אפשרי לאנרגיה מתחדשת באיזורים בעלי לחות גבוהה - Hygro-Electricity: A Possible Source for Renewable Energy in High Relative Humidity Zones.
מנחה המחקר: פרופ' קולין פרייס, ראש החוג ללימודי הסביבה בבית הספר.

ארז פרי, על מחקרו למיקום טורבינות רוח להשגת ערך חברתי מאנרגיית רוח -  Zoning Wind Turbines to Maximize Societal Benefits from Wind Energy.
​מנחה המחקר: פרופ' אלון טל, הפקולטה למדעי החברה.

הפרסים הוענקו בטקס חגיגי באוניברסיטת תל אביב

טקס הענקת פרס דן דוד 2019