ציון לשבח לבניין הקפסולה

בניין בית הספר ללימודי הסביבה ע"ש פורטר צוין לשבח ואוזכר ברשימת המבנים האקולוגיים המובילים בעולם

26 ינואר 2017
בניין הקפסולה - צילום: שי אפשטיין

מגזין חדשות האדריכלות בעולם (World Architecture News - WAN) ציין לשבח את בניין בית הספר ללימודי הסביבה ע"ש פורטר באוניברסיטת תל אביב, בניין הקפסולה, במסגרת ההוקרה השנתית לעיצוב אדריכלי אקולוגי.

חבר השופטים של WAN ציין לשבח את הבניין ואת המתכננים - גאוטקטורה, אקסלרוד-גרובמן אדריכלים, ו- NCA, והדגיש את התכנון והביצוע של הבנין כפרויקט מוסמך LEED פלטינום הראשון בישראל.

הבנין דורג בין 17 פרויקטי הבניה הסביבתיים ביותר בעולם עם ציון הסמכת LEED של 92 נקודות. הגישה הידידותית לסביבה קיבלה אהדה רבה מחבר המושבעים.

WAN הינו  מגזין אינטרנטי מוערך עם קהל קוראים בינלאומי רחב ומקצועי. "האזכור במגזין מהווה כבוד כשלעצמו", אמר אדריכל הפרוייקט, יוסי קורי, והוסיף: "הפרס הראשון ניתן למגדל המדהים על ידי Gensler בשנחאי, כך שאנחנו נמצאים בחברה טובה." ​

לקריאה נוספת על הפרסים ועל בניין הקפסולה באתר האינטרנט של WAN