מעבדת מערכות מזון ותזונה בת קיימא

במעבדה אנחנו מתמודדים עם האתגר הגדול של איך להאכיל את האנושות במזון בריא ובצורה מקיימת.

למידע מוסף

מעבדת מערכות מזון ותזונה בת קיימא נוסדה על ידי ד"ר אלון שפון.

המחקר במעבדה משלב כלים חישובים במגוון צורות. לדוגמא:

  • אנחנו מנתחים שרשראות אספקה כדי לזהות מקטעים לא יעיליים ולהגדיל את יעילות מערכת המזון.
  • אנחנו מבצעים ניתוחים כמותיים על מנת לזהות מזונות מהים שהם גם מזינים וגם סביבתיים.
  • באמצעות למידת מכונה וכלים סטטיסטים אנחנו בוחנים התנהגות צרכנים ברשתות של שיתוף מזון במרחבים אורבנים.
  • אנחנו מבצעים אופטימזציה תזונתית-סביבתית של מערכות מזון על מנת לזהות תרחישים עתידיים מועדפים ולגזור מדיניות מזון אפקטיבית.

 

​​

 

 
אוניברסיטת תל אביב עושה כל מאמץ לכבד זכויות יוצרים. אם בבעלותך זכויות יוצרים בתכנים שנמצאים פה ו/או השימוש
שנעשה בתכנים אלה לדעתך מפר זכויות, נא לפנות בהקדם לכתובת שכאן >>