טקס הנחת אבן פינה

12 דצמבר 2011
טקס הנחת אבן פינה

בטקס חגיגי שנערך ב-12 לדצמבר 2011 הונחה אבן הפינה לבניין הירוק של בית הספר ללימודי הסביבה. הטקס, שנועד לציין את תחילת עבודות הבנייה באתר, נערך בנוכחות התורמת ומייסדת בית הספר דיים שירלי פורטר, נציגי הנהלת האוניברסיטה וצוות בית הספר, צוות האדריכלים, היועצים והשותפים השונים להקמת הפרויקט. במהלך הטקס הוטמנה ביסודות הבניין מגילה חתומה בידי נציגי קרן פורטר, נציגי בית הספר ונשיא האוניברסיטה, המפרטת את החזון הסביבתי הרחב של מקימי הבניין לתרום לפיתוח היכולות ולהעלאת הרף בתחום הבנייה ירוקה בישראל, וליצור מקום ייעודי למחקר, הוראה, הפצה והדגמה של ידע וטכנולוגיות סביבתיות.