בניין בית הספר בין 15 המבנים המצטיינים לשנת 2014

בניין בית הספר זכה במקום הראשון בקטגוריית מבני ציבור, בטקס פרס המצוינות של התאחדות בוני הארץ, בו נבחרו 15 המבנים האיכותיים ביותר בישראל בשנה החולפת.

01 ינואר 2015

בניין בית הספר זכה במקום הראשון בקטגוריית מבני ציבור, בטקס פרס המצוינות של התאחדות בוני הארץ, בו נבחרו 15 המבנים האיכותיים ביותר בישראל בשנה החולפת - בהם מגדלים, מבני משרדים, שכונות מגורים, מבנים לשימור ואפילו גשרים. השופטים בחרו את המבנים לפי קריטריונים של עיצוב, איכות והתאמה לסביבה

חבר השופטים נימק את הבחירה: "זהו מבנה ירוק העומד ברמה הגבוהה ביותר של התקן הישראלי (5281) ותקן הליד (LEED) הבינלאומי. הוא מהווה דוגמה לבנייה ירוקה פורצת דרך, זכה בדרגת פלטינום על פי תקן ליד האמריקאי, ובו נעשתה יצירת רכיבים מיוחדים לייצור חשמל באמצעות אנרגיית השמש המהווים גם רכיבי הצללה וגם רכיבי בלימת רעש".

ראו כתבה שפורסמה באתר Ynet