מלגות נשיא בתחום האנרגיה המתחדשת

בית הספר ללימודי הסביבה ע"ש פורטר נרתם לקידום המחקר בתחום האנרגיה המתחדשת

10 יולי 2012
מלגת נשיא

בית הספר ללימודי הסביבה ע"ש פורטר נרתם לקידום המחקר בתחום האנרגיה המתחדשת, ומציע כעת מלגות מיוחדות לסטודנטים לתואר שני ושלישי שעבודותיהם יעסקו בנושא. בית הספר משתף פעולה בעניין חשוב זה עם המרכז לאנרגיה מתחדשת של אוניברסיטת תל אביב ועם לשכת נשיא האוניברסיטה, והמלגות המוצעות נחשבות ל'מלגות נשיא'.

תחום האנרגיה המתחדשת נחשב היום לאחד מתחומי המחקר המובילים והקריטיים ביותר בעולם, והוא מושך אליו את מיטב המוחות המדעיים. המלגות הנדיבות של בית ספר פורטר, 100,000 ₪ לתלמידי תואר שני לשנתיים מחקר – יאפשרו לסטודנטים מצטיינים של בית הספר לבצע עבודות משמעותיות ואף פורצות דרך באחד ההיבטים הרלוונטיים: אנרגיית שמש, אנרגיית רוח, אגירת אנרגיה, הפקת אנרגיה מביו-מסה, רשת חשמל חכמה, מדיניות אנרגיה ועוד.

סטודנטים המעוניינים במלגות מתבקשים להגיש את בקשותיהם לד"ר אלי גלנטי בבית ספר ללימודי הסביבה ע"ש פורטר, במייל: galanti@tau.ac.il . המועד האחרון להגשת הבקשות הוא 31.7.2012.