ד"ר אלכסנדר גולברג: "לא רק בסושי: אצות ים כמזון ואנרגיה של העתיד"

מאין מגיעים המשאבים שאנחנו צורכים מדי יום? האם כדור הארץ יוכל לספק את הצריכה? כיצד?

31 מאי 2016
ד"ר אלכסנדר גולברג: "לא רק בסושי: אצות ים כמזון ואנרגיה של העתיד"

האדם המודרני צורך למעלה מפי 10 יותר משאבים מאשר האדם הקדמון. אוכלוסיית העולם גדלה בקצב גבוה, שעד עתה אף הלך והתגבר עם כל התפתחות טכנולוגית - שימוש בכלים, פיתוח חקלאות או התפתחות התעשיה ושימוש בדלקים מחצביים.

ראשי ארגון המדינות המתועשות (G7) הסכימו על הפסקת השימוש בדלק מחצבי בתוך 100 שנה. איך מתמודדים עם זה?

ד"ר אלכס גולברג מבית הספר ללימודי הסביבה ע"ש פורטר מסביר על הפוטנציאל הגלום באצות.

 

אוניברסיטת תל אביב עושה כל מאמץ לכבד זכויות יוצרים. אם בבעלותך זכויות יוצרים בתכנים שנמצאים פה ו/או השימוש
שנעשה בתכנים אלה לדעתך מפר זכויות, נא לפנות בהקדם לכתובת שכאן >>