כנס הסברה בנושא: חשבונות צרכן/יצרן במונה-נטו- ייצור חשמל סולארי לפי הסדרת מונה-נטו

התארח בבית ספר ב-13 באוגוסט 2015

16 אוגוסט 2015

בית הספר ללימודי הסביבה ע"ש פורטר שמח מאוד לשתף פעולה עם איגוד חברות אנרגיה ירוקה בישראל ולארח את כנס ההסברה "חשבונות צרכן/יצרן במונה-נטו: ייצור חשמל סולארי לפי הסדרת מונה-נטו".

בכנס התארח ונשא מילות ברכה גם דר' שמואל חן, ראש תחום איכות הסביבה בפרוייקט "כנסת ירוקה" של כנסת ישראל.

דר' איתי סנד, ראש החוג למדיניות ציבורית באוניברסיטת תל אביב, המתמחה במדיניות אנרגיה, העביר הרצאה על רתימת אנרגיית השמש לצרכי חשמל כצורך קיומי שאין להתעלם ממנו.

בהרצאתו, הציג דר' סנד דוגמאות ממדינות רבות בהן נעשה כבר היום שימוש רב באנרגיה סולארית ברמה הארצית כמו-גם באנרגיות מתחדשות ממקורות אחרים.

עוד השתתפו בכנס נציגת הרשות לחשמל ונציגי חברת החשמל שענו על שאלות רבות מהקהל בנושא חשבונות צרכים בעלי מערכות סולאריות לייצור חשמל.

בקהל נכחו עשרות של יזמים, אנשים פרטיים ויועצים העוסקים בתחום הפקת חשמל סולארי ולהם שאלות נוקבות על המדיניות הממשלתית בתחום הסדרת מונה-נטו.

* photo: Kevin Dooley, license: CC-BY