פגישה עם המועמדים לתפקיד הרקטור

30 אפריל 2015
rector-candidates april 2015

ביום ראשון ה 26 באפריל התקיימו בביה"ס שני מפגשים עם שני המועמדים המובילים למשרת הרקטור הבא של אוניברסיטת תל אביב – פרופ' דינה פריאלניק ופרופ' ירון עוז. בפגישה השתתפו כשלושים אנשי הסגל הבכיר מכל הפקולטאות אשר במהלך 15 השנים האחרונות מילאו תפקידים שונים בבי"ס פורטר ובוועדותיו, וכן לימדו והנחו תלמידי מ.א. ודוקטורט בביה"ס. המפגשים עם המועמדים למשרת הרקטור עסקו בעיקר בשלוש סוגיות: הידלמה של האינטרדיסציפלינריות במחקר, הוראה והנחייה;  המשמעויות האקדמיות והמנהלתיות של רפורמת בתי הספר (ועדת פורת);  ומקומו של בי"ס פורטר כיחידה אוניברסיטאית (כלומר שאיננה מסונפת אף אחת מתשע הפקולטות) בעתיד האוניברסיטה.