מפגש פורום מנהלי איכות סביבה בנושא שקיפות סביבתית בארגון (על רקע חוק מרשם ודיווח פליטות - PRTR)

17 פברואר 2013

ביה"ס ללימודי סביבה ע"ש פורטר והמכון לעסקים, סביבה וחברה באוניברסיטת תל אביב, הם בין היזמים של פורום מנהלי איכות סביבה, ושותפים לתכנונו והפעלתו של הפורום, אותו מנהלת חברת AVIV AMCG, כבר מספר שנים. הפורום משמש כרשת מקצועית לעשרות מנהלים בחברות שונות וממגזרים שונים, אשר במסגרת תפקידם הם אחראים על נושא איכות הסביבה, ומהווה פלטפורמה לשיתופי פעולה, עדכונים, ומקיים ימי עיון המתמקדים בנושא סביבתי אקטואלי על סדר היום של המנהלים.

בפברואר 2013 התכנס המפגש ה-11 של הפורום, שהתמקד בהשלכות העסקיות של שקיפות סביבתית על הארגון, על רקע כניסתו לתוקף של חוק המרשם והדיווח של פליטות לסביבה (PRTR). הדוברים הציגו את מערכת הדיווח והנחיות לשימוש; השלכות לארגון; משמעויות משפטיות; היבטים תקשורתיים ועוד (קישור לסדר היום המלא). ד"ר אבי גוטליב מהחוג לסוציולוגיה באוניברסיטת תל אביב  הציג תוצאות מחקר שלו עם ראיות אמפיריות לגבי האפקטיביות של מערכות PRTR .

ניתן למצוא עוד פרטים, סיכום, מצגות ותמונות בדף האירוע באתר הפורום.