טקס הענקת תעודות לתואר מוסמך לבוגרי התוכניות לתואר שני בלימודי סביבה

בנוכחות קרובי משפחה, צוות ביה"ס ומקימת בית הספר, הדיים שירלי פורטר, נערך ביום חמישי ה-27 ליוני 2013 טקס הענקת תעודות לתואר מוסמך אוניברסיטה לבוגרי התוכניות לתואר שני בלימודי סביבה.

08 יולי 2013
מתוך טקס הענקת תארים תשע"ג, צילום: יעל דור

סגן נשיא האוניברסיטה, פרופ' רענן ריין, נשא דברים בפתח הטקס והדגיש את מחויבות האוניברסיטה למחקר הבינתחומי הייחודי הנערך במסגרת בית הספר, אשר משקף את הצורך בנקודת מבט פתוחה ורחבה כאשר ניגשים להתמודדות עם בעיות סביבתיות. עוד ברכו ראש בית הספר פרופ' פינחס אלפרט, מ"מ ראש התוכניות פרופ' גדי אריאב והתורמת דיים שירלי פורטר.

המוזמנים לטקס זכו גם לשמוע את הרצאתו המרתקת של ד"ר יוסי קורי בנושא "לראות לאדריכלות את הירוק שבעיניים" שבה סיפר על פרויקטים אדריכליים שונים שמלווים ב"יציאה מהקופסה".

זהו המחזור הרביעי של בוגרי בית הספר, אך הראשון שבו לוקחים חלק בוגרי התכנית ללא תזה. בין המסיימים אשר קיבלו את תעודת הבוגר סיימה סטודנטית אחת בהצטיינות יתרה ושני סטודנטים בהצטיינות. חלק מהסטודנטים כבר בדרך להמשך לימודיהם במסגרת התכנית לתואר שלישי של בית הספר – גאווה אמיתית!