טקס הענקת תעודות לתואר מוסמך לבוגרי התכנית לתואר שני בלימודי סביבה

בנוכחות קרובים וחברים נערך ביום ראשון ה-24 ליוני 2012 טקס הענקת תעודות לתואר מוסמך אוניברסיטה לבוגרי התכנית לתואר שני

25 יוני 2012
טקס בוגרים 2012

בנוכחות קרובי משפחה, צוות ביה"ס ומקימת בית הספר, הדיים שירלי פורטר, נערך ביום ראשון ה-24 ליוני 2012 טקס הענקת תעודות לתואר מוסמך אוניברסיטה לבוגרי התכנית לתואר שני   (M.A./M.Sc) בלימודי סביבה.

רקטור האוניברסיטה, פרופ' אהרון שי, נשא דברים בפתח הטקס והדגיש את מחויבות האוניברסיטה למחקר הבינתחומי הייחודי הנערך במסגרת בית הספר, אשר משקף את הצורך בנקודת מבט פתוחה ורחבה כאשר ניגשים להתמודדות עם בעיות סביבתיות. ראש התכנית לתואר שני, הפרופ' אביטל גזית, הזכיר לנוכחים בדבריו כי הטקס מתקיים ערב סיומה של וועידת ריו 20+, אשר לא הגיעה להישגים משמעותיים ולא הסתיימה בהתחייבויות של המדינות לפעול. המוזמנים לטקס זכו גם לשמוע את הרצאתו המרתקת של הפרופ' דני רבינוביץ' בנושא "אטמוספירה  לעשירים  בלבד?" שבה פירט את ממצאי  מחקרו  אודות  פליטות  פחמן לפי  עשירוני  הכנסה  בישראל.

זהו המחזור השלישי של בוגרי בית הספר, ובין שנים עשר המסיימים אשר קיבלו את תעודת הבוגר סיימו שני סטודנטים בהצטיינות, ושני סטודנטים נוספים כבר בדרך להמשך לימודיהם במסגרת התכנית לתואר שלישי של בית הספר – גאווה אמיתית!