אירוע מיוחד בהשתתפות הגב' ליסה ג'קסון, מנהלת הסוכנות האמריקנית להגנת הסביבה

אנו גאים לבשר לכם כי מנהלת הסוכנות להגנת הסביבה של ארה"ב, הגב' ליסה ג'קסון, מגיעה אלינו!

10 ספטמבר 2012
גב' ליסה ג'קסון

ב-12.9.2012 תשתתף הגב' ג'קסון באירוע באוניברסיטת תל אביב, בחסות ביה"ס פורטר והמשרד להגנת הסביבה, ותציג לנו את חזונה בנושא צמיחה ירוקה, תחת הכותרת: A Vision for Green Growth: Sustainability, Innovation and Partnership
הגב' ליסה ג'קסון, האישה האפרו-אמריקאית הראשונה המחזיקה בתפקיד הנכבד, מונתה על ידי הנשיא אובמה לאחראית על ההגנה על הסביבה בממשלתו. בשנים 2010 ו-2011 היא הופיעה ברשימות האנשים החשובים והמשפיעים ביותר ביותר בעולם של המגזינים טיים וניוזוויק.