יום עיון מיוחד בהשתתפות פרופ' פול ארליך (אוניברסיטת סטנפורד)

יום העיון עוסק בפיצוץ אוכלוסין והשפעתו על משאבי הסביבה בעולם ובישראל

01 נובמבר 2012
יום עיון ארליך

בית הספר ללימודי הסביבה ע"ש פורטר באוניברסיטת תל אביב והאגודה הישראלית לאקולוגיה ומדעי הסביבה שמחים מאוד על ההזדמנות הנדירה שנפלה בחלקם לארח את פרופ' פול ארליך (Prof. Paul R. Ehrlich) ביום עיון העוסק בפיצוץ אוכלוסין והשפעתו על משאבי הסביבה בעולם ובישראל.

הרצאתו של פרופ' ארליך שכותרתה  "The Population Bomb Revisited"  תתמקד בזווית העולמית, בעוד שהדוברים הישראלים ידגישו את ההשפעה המקומית על משאבי הסביבה בישראל ובאזור.

פרופ' ארליך הוא חלוץ ההוגים בתחום פיצוץ האוכלוסין וספרו "The Population Bomb" עורר דיון ער מרגע פרסומו בשנת 1968. רבים ביקרו את תחזיותיו הקודרות אך עם הולדתו של התושב ה-7 מיליארד על פני כדור הארץ יש הבוחנים מחדש את רעיונותיו.

יום העיון ייערך ביום שלישי, 13.11.2012, באולם "כס המשפט" (בניין טרובוביץ').