בית הספר ללימודי הסביבה ערך טקס ראשון להענקת תארים

20 יוני 2010
טקס סיום

בערב מרגש ובלתי נשכח ערך לראשונה ביה"ס ללימודי הסביבה ע"ש פורטר טקס הענקת תעודות לתואר מוסמך אוניברסיטה, לבוגרי התכניות לתואר שני (M.A./M.Sc) בלימודי סביבה. בהתכנסות, שנערכה ב-13 ליוני בגנים הבוטניים של האוניברסיטה, קיבלו 14 הבוגרים - כולל שתיים אשר סיימו בהצטיינות - את תואר מוסמך אוניברסיטה בנוכחות בני משפחותיהם, מנחיהם והנהלת ביה"ס. כמו כן נכחו בטקס דיים שירלי פורטר והרקטור החדש של אוניברסיטת תל אביב, פרופ' אהרון שי, אשר בירך את בית הספר על מחזור הבוגרים הראשון ועל העבודה הבינתחומית פורצת הדרך הנערכת במסגרת בית הספר.