בין תקשורת למדע, בין עסקים לסביבה - ערב עם ג'ו קונפינו מהגרדיאן וגיא רולניק מדה-מרקר

שיחת הערב נסובה על הנגשת מדע סביבתי לתקשורת ולציבור, תפקיד התקשורת בקידום ויישום נושאי סביבה, ועל קיימות במגזר העסקי, בקרב מקבלי החלטות, הציבור הרחב ועוד.

10 מרץ 2013

ג'ו קונפינו, עורך ראשי ומנהל תחום הקיימות בקבוצת הגרדיאן, היה אורח של המכון לעסקים, סביבה וחברה וביה"ס ללימודי סביבה בכנס סביבה 2050.

לקראת הכנס, הזמנו אותו לאירוע באוניברסיטה, לשיחת ערב עם גיא רולניק, מייסד ועורך ראשי של TheMarker וסגן מו"ל קבוצת"הארץ", בהנחיית לילך סונין, לשעבר כתבת הסביבה של חדשות ערוץ 2. השיחה נסובה על הנגשת מדע סביבתי לתקשורת ולציבור, תפקיד התקשורת בקידום ויישום נושאי סביבה, ועל קיימות במגזר העסקי, בקרב מקבלי החלטות, הציבור הרחב ועוד.

האירוע התקיים בשיתוף עם תוכנית ממשק של האגודה לאקולוגיה ומדעי הסביבה וביה"ס לממשל ומדיניות ע"ש הרטוך באוניברסיטת תל אביב. למידע נוסף באתר ממשק. תוכלו גם לקרוא ראיונות עם ג'ו שפורסמו בהארץ ובג'רוזלם פוסט.