23 ינואר 2017
נפתחה השנה השנייה של תכנית למתמחים בתחומי הסביבה, הקיימות והאקלים

נפתחה השנה השנייה של תכנית למתמחים בתחומי הסביבה, הקיימות והאקלים שיתוף פעולה בין פורום ה-15 והמעבדה לחדשנות וקיימות עירונית, בבית הספר ללימודי הסביבה ע"ש פורטר. מטרת ההתמחות היא לסייע לעיריות לקדם את מטרות אמנת האקלים להפחתת גזי חממה וזיהום אוויר, ולסייע לסטודנטים לרכוש ידע וניסיון מעשי מהשטח בנוגע לפעילותן של העיריות בנושאים אלה.

​כל מתמחה מקבל ליווי אישי על ידי גורם מקצועי בעירייה, בנוסף לליווי תכנן מטעם פורום ה-15 ודר. אורלי רונן. התכנית נפתחה בהרצאת מבוא מטעם הפורום על אמנת האקלים והמסגרת החדשה של ברית ערים לאיכות החיים והסביבה, והרצאה של אבירמה גולן, ראש המרכז לעירוניות בבת ים על הליכתיות כמנוף לעירוניות. השנה משתתפים בתכנית  9 סטודנטים שיתמחו בערים: באר שבע, אשדוד, בת ים, ירושלים, גבעתיים, רמת גן, פתח תקווה, הרצליה, כפר סבא, תל אביב יפו​ וחיפה.
שתהיה שנה מוצלחת