ד"ר אלון שפון
תחומי מחקר
- מערכות מזון ותזונה בת קיימא
- שיפור מערכות מזון תחת ההגדרות של יעדי הפיתוח בר קיימא של האו"ם
- בניית תרחישים עתידיים של מערכות מזון בנות קיימא
מינויים אקדמיים
- 2021 – מרצה בכיר, בית הספר לסביבה ולמדעי כדור הארץ על שם פורטר
השכלה
- 2001 – B.Sc. פיסיקה, אוניברסיטה העברית
- :2006 – M.Sc. מחלקה למדעי כדור הארץ וכוכבי לכת, מכון ויצמן למדע
- :2017 - PhD מחלקה למדעי הצמח והסביבה, מכון ויצמן למדע
- 2020: פוסטדוקטורט במחלקה לתזונה, בית ספר לבריאות הציבור, אוניברסיטת הרווארד
פרסים ומלגות
- 2020: מלגת FORMAS של האקדמיה למדעים השבדית בשיתוף עם חוקרים
- 2019: מלגת FORMAS של האקדמיה למדעים השבדית בשיתוף עם חוקרים
- 2018: מלגת ,ELI אוניברסיטת ברקלי, בשיתוף עם חוקרים
- 2017: פרס על רעיון מחקרי בתחום של ביולוגיה, מכון ויצמן למדע
- 2008-2010: מלגה של המיזם לאנרגיה מתחדשת, מכון ויצמן למדע
- 2005: מלגת קרן ריגר לחוקרים בתחום סביבה