הנחיות לרישום בשיטת ה"מכרז" (Bidding)

עודכן: 22.04.2025


​הסבר כללי:

הרישום לקורסים בבית הספר החדש לסביבה נערך בשיטת ה"מכרז" / "בידינג". הלוגיקה בשיטה זו היא שלא כל הקודם/ת זוכה. שיטת רישום זו מאפשרת רישום מכל מקום בעולם בו יש נגישות לאינטרנט, והיא שיטה שוויונית ביותר.

 

בתקופת הרישום, הנמשכת מספר ימים, סטודנט/ית רשאי/ת להירשם, להתחרט ולשנות את הרישום ללא הגבלה. הרישום האחרון, שיישמר על ידו/ה, הוא הקובע.

 

עם תום תקופת הרישום, נערכת בדיקה ממוחשבת של מספר הנקודות שהקצה כל סטודנט/ית לקורס מסוים. כאשר הביקוש גדול מהיצע המקומות שהוקצו לקורס, יתקבלו הסטודנטים/יות שהקצו את הניקוד הגבוה ביותר. סטודנט/ית שרישומו/ה נדחה, רשאי/ת לשוב ולנסות להירשם לקורס במקצה השני.

 

לנוחיותכם/ן, סרטון הדרכה קצר.

 

בעת הרישום לקורסים יש לוודא שכל דרישות הקדם מולאו, ואין חפיפה בשעות הלימוד ובלוח הבחינות בין הקורסים המבוקשים. ניתן יהיה לבצע את הרישום באמצעות האינטרנט, מכל מקום, 24 שעות ביממה.

 

ביטולי קורסים – ניתן לבצע בתאריכי המקצים הנ"ל  ועד שבועיים מתחילת הסמסטר באמצעות "מידע אישי לסודנט/ית".
שימו לב! עבור קורסים שלא יבוטלו עד תום השבוע השני של הסמסטר, יחויבו הסטודנטים/ות בשכר לימוד וזאת גם אם לא השתתפו בקורס.

אוניברסיטת תל אביב עושה כל מאמץ לכבד זכויות יוצרים. אם בבעלותך זכויות יוצרים בתכנים שנמצאים פה ו/או השימוש
שנעשה בתכנים אלה לדעתך מפר זכויות יש לפנות למערכת הפניות >>