קורס חדש: מקורות היצירתיות הישראלית וחדשנות סביבתית

01 נובמבר 2011
קינטיס

בית הספר ללימודי הסביבה ע"ש פורטר הינו הראשון להפעיל קורס אקדמי הבוחן את השאלה למה הישראלים חושבים מחוץ לקופסה? מה גורם לנו להיות חדשניים, יזמיים ולחשוב אחרת?

הקורס, הפתוח לתלמידי תואר ראשון מכל הפקולטות, הינו פרי שיתוף פעולה של בית הספר פורטר עם הסטארט אפ החברתי קינטיס, העוסק בהעלאת המודעות לישראל כמרכז לחדשנות יזמות וחשיבה פורצת דרך והוא נעשה בניהולו האקדמי של פרופ' פנחס אלפרט.
בקורס משתתפים למעלה ממאה סטודנטים שזכו לשמוע מרצים ממגוון רב של תחומים (הלכה יהודית, מוסיקה, צבא, היי טק ועוד) לצד מיטב המרצים בתחום לימודי הסביבה אשר סקרו את המחקרים העכשוויים והעדכניים ביותר בישראל וניסו לנתח מה בסביבה התרבותית הישראלית דוחף את החדשנות הסביבתית ואלו גורמים עדיין מהוים חסמים לכך.