לכודים בין שינויי האקלים ווירוס הקורונה - איך להתמודד עם שניהם

הקלטה של שיח שאורגן על ידי מרכז אננטה אספן - Between a Rock and a Hard Place: Climate Change & COVID 19

24 מאי 2020
לכודים בין שינויי האקלים ווירוס הקורונה - איך להתמודד עם שניהם

Ananta Aspen Centre, ארגון לפיתוח מנהיגות מבוססת ערכים ודיאלוגים פתוחים בנושאים החשובים להתפתחות הודו ולביטחון הלאומי שלה, ניהל דיאלוג מקוון במטרה לתת מענה לצורך להילחם בשני משברים קיומיים גדולים במקביל: שינוי האקלים ומשבר הקורונה (COVID 19).

מטרת הדיאלוג המקוון הייתה למצוא את הדמיון, את השונה ואת הקשרים בין שני המשברים על מנת למצוא דרך להתגבר על שניהם.

במפגש המקוון שוחחו ג'אמשיד נ'גודרי, יו"ר מרכז אננטה אספן ויו"ר הדירקטוריון של חברת Godrej and Boyce Manufacturing Company, ופרופ' קולין פרייס, ראש החוג ללימודי הסביבה בבית הספר לסביבה ולמדעי כדור הארץ ע"ש פורטר, אוניברסיטת תל אביב. האירוע נערך בשידור חי מניו דלהי, בהנחיית ארונאבהה גוש, מנכ"ל ארגון המחקר, המועצה לחקר אנרגיה, איכות הסביבה ומים.