פיתוח סימביוזה בין אצות וחיידקים ליצירת אנרגיה ומזון עבור התעשייה

הקלטות וידאו של הרצאה על שני מחקרים שהתקיימו במעבדה לביו-הנדסה סביבתית, פה בחוג ללימוד הסביבה.

18 מרץ 2020
פיתוח סימביוזה בין אצות וחיידקים ליצירת אנרגיה ומזון עבור התעשייה

בשל מגבלות משבר הקורונה, לא ניתן היה לקיים את הסמינר השבועי של החוג ללימודי הסביבה, כרגיל, באודיטוריום.

 

נושא הסמינר השבוע, יום שני, 16 במרץ 2020, הוא המחקר לפיתוח סימביוזה בין אצות וחיידקים ליצירת אנרגיה ומזון עבור התעשייה. מחקר של מארק פוליקובסקי בהנחיית פרופ' אלכס גולברג ופרופ' אורי גופנא, אשר המתקיים במעבדה לביו-הנדסה סביבתית, פה בחוג ללימוד הסביבה.

 

המטרות העתידיות של רוב הפיתוחים בחקר האצות, הן להפוך לישימות בקנה מידה תעשייתי, בעתיד. אך כרגע, כל מחקר הוא בקנה מידה מעבדתי בלבד. 

 

לרשותכם הקלטות של שני חלקי ההרצאה. הנכם מוזמנים לצפות בהם כאן.

 

ההרצאה זמינה לסטודנטים גם בסביבת הלמידה הדיגיטלית ב-Moodle, בקורס "סמינר חוגי לימודי סביבה".

 

חלק I - פיתוח סימביוזה בין אצות וחיידקים כדי לאפשר יצירת אנרגיה ומזון בתהליך בר קיימא עבור התעשייה

 

חלק II - בדיקת סיכונים אפשריים לתגובה אלרגית לחלבונים שמוצו במחקר על אצות Ulva

אוניברסיטת תל אביב עושה כל מאמץ לכבד זכויות יוצרים. אם בבעלותך זכויות יוצרים בתכנים שנמצאים פה ו/או השימוש
שנעשה בתכנים אלה לדעתך מפר זכויות, נא לפנות בהקדם לכתובת שכאן >>