כתבה בידיעות אחרונות על המחקר בבית הספר לסביבה ולמדעי כדו"א

הכתבה שמה דגש על ההתעוררות במודעות לשינויי האקלים ועל תרומת המחקר למאמצים לפתרון המשבר הסביבתי

09 פברואר 2020
כתבה בידיעות אחרונות על המחקר בבית הספר לסביבה ולמדעי כדו"א. צילום: שי אפשטיין

במוסף "לימודים +" של ידיעות אחרונות פורסמה כתבה על המחקר המתקיים בבית הספר לסביבה ולמדעי כדור הארץ ע"ש פורטר באוניברסיטת תל אביב.

בכתבה ראיונות עם חוקרים בבית הספר ותיאור של המחקר המתקיים ליצירת ביו־פלסטיק מאצות, לשימוש בסמארטפונים ככלי לסיוע בחיזוי שיטפונות, ולשימוש בלוויין לחקר איכות הסביבה. הכתבה מתייחסת גם להכשרה של חוקרים במגוון תחומים סביבתיים, בגישה רב-תחומית, בשלושלת החוגים של בית הספר לסביבה ולמדעי כדור הארץ ע"ש פורטר באוניברסיטת תל אביב - החוג לגיאוגרפיה ולסביבת האדם, החוג לגיאופיזיקה והחוג ללימודי הסביבה.

לכתבה חשיבות בהגברת המודעות לאתגרי הסביבה, לשינויי האקלים ובהצפת מגמת העניין הגובר בלימודים ובמחקר בתחומי הסביבה.

ידיעות אחרונות - סליחה, אתם "מהסביבה"?  באתר YNET