אלברט השני נסיך מונקו ביקר בבניין פורטר ליום של השראה וחגיגה סביבתית

אלברט השני נסיך מונקו, הנסיך שיצא להציל את הסביבה, השתתף בסדרת מפגשים, סייר בבניין הירוק ביותר במזרח התיכון וקיבל תואר ד"ר לשם כבוד מאוניברסיטת תל אביב

12 יוני 2018
אלבר השני נסיך מונקו ביקר בבניין פורטר ליום של השראה וחגיגה סביבתית. תמונה: חן גלילי

אלברט השני נסיך מונקו, התארח בבניין בית הספר לסביבה ולמדעי כדור הארץ ע"ש פורטר. הנסיך ניפגש עם בכירים, חוקרים וסטודנטים באוניברסיטה, סייר בבניין בהדרכת פרופ' קולין פרייס, ראש בית הספר וקיבל בטקס חגיגי תואר ד"ר לשם כבוד מאוניברסיטת תל אביב ב-12.6.2018.

אלבר השני, בנם של הנסיכה גרייס והנסיך רנייה השלישי, מפגין זה שנים דאגה עמוקה לאיכות הסביבה ומוביל יוזמות סביבתייות,  כמו הקמת קרן הפועלת להגנת הסביבה ולהעלאת המודעת לפיתוח קיימות גלובלית, ושיתופי פעולה חוצי גבולות.

קראו עוד על ביקורו של הנסיך ועל שיתופי הפעולה בין אוניברסיטת תל אביב ונסיכות מונקו בידיעה זו.

תמונות: חן גלילי