ד"ר אלכס גולברג ופרופ' מיכאל גוזין יציגו את מחקר הפקת פולימר ביופלסטיק מאצות, בפאנל הפותח של שבוע החדשנות בצ'כיה

שבוע החדשנות בצ'כיה 2019 ייפתח ב-20 במאי בפראג. ד"ר אלכס גולברג ופרופ' מיכאל גוזין ישתתפו בפאנל הפותח של הכנס המרכזי

16 מאי 2019

שבוע החדשנות בצ'כיה יתקיים בתאריכים 20-26.5.2019. לאורך השבוע יתקיימו למעלה מ-100 אירועי חדשנות ופיתוח בהשתתפות יזמים, חוקרים וארגונים.

האירוע המרכזי שפותח את השבוע, יתקיים באולם Forum Karlín הגדול בפראג. הפאנל הראשון יפתח את הכנס תחת הכותרת: Exploring the New Universe of Innovations: Personal Quest. ישתתפו בו חוקרים וממציאים מארה"ב, הרפובליקה הצ'כית וישראל. מישראל - ד"ר אלכס גולברג, ראש המעבדה לביו-הנדסה סביבתית בחוג ללימודי הסביבה, ביה"ס לסביבה ומדעי כדור הארץ ופרופ' מיכאל גוזין, מרצה בכיר בביה"ס לכימיה, יציגו את המחקר החדשני תחת הכותרת "Production of bioplastics from marine microorganisms, Tel Aviv University".

לפרטים על מושב הכנס ועל שבוע החדשנות ברפובלקה הצ'כית אנא ראו את אתר הכנס

לסרטון קצר על המחקר, לחצו כאן.