חברת הזנק לתחבורה חכמה, בוגרת מיזם Capsula, גייסה 9 מיליון דולר

Upstream Security, חברה בוגרת Capsula - החממה לתחבורה חכמה, גייסה הון לפיתוח פלטפורמת אבטחת מידע ותקשורת דיגיטלית חכמה למכוניות מקושרות ואוטונומיות.

16 ינואר 2018
Upstream Security, חברת הזנק לתחבורה חכמה, בוגרת מיזם Capsula, גייסה 9 מיליון דולר

Upstream Security  מושכת תשומת לב של גופי השקעה מובילים בזכות הפלטפורמה החדשנית שהיא מפתחת. החברה השלימה סבב גיוס הון של 9 מיליון דולר בדצמבר 2017.

בפרוייקט מחקר ופיתוח, שהשתתף בחממה של Capsula במכון לחדשנות תחבורתית בבית הספר ללימודי הסביבה, יוצרת Upstream Security פלטפורמה חדשנית של אבטחה דיגיטלית החשובה להתפתחות הדור הבא של מכוניות מקושרות ומכוניות אוטונומיות. אבטחת מידע ותקשורת דיגיטלית אמינה הן מרכיבים חשובים בשוק המתפתח של תחבורה חכמה ובת קיימא.

לפרטים נוספים, אנא ראו בכתבה שהתפרסמה בגלובס -  https://www.globes.co.il/en/article-connected-car-co-upstream-security-raises-9m-1001215386