מחקר לפיתוח פולימר ביופלסטיק מאצות בעזרת בקטריות, במעבדה לביו-הנדסה סביבתית

סרטון קצר מציג את חשיבות פתרון בעיית הצטברות הפלסטיק באוקיינוסים ואת המחקר במעבדה לביו-הנדסה סביבתית, לפיתוח ביו-פלסטיק מתכלה.

17 מאי 2019

סרטון קצר זה, שהועלה על יד AP Archive ל-YouTube, מאפשר מבט אל המחקר לפיתוח פולימר ביופלסטיק מאצות בעזרת בקטריות, במעבדה לביו-הנדסה סביבתית.

בסרטון, ד"ר אלכס גולברג ופרופ' מיכאל גוזין מסבירים את פריצת הדרך המחקרית ואת היישומים האפשריים.

החוקרים יציגו את מחקרם גם באירוע המרכזי הפותח את שבוע החדשנות בצ'כיה ב- 20.5.2019. הפאנל הראשון יפתח את הכנס תחת הכותרת: Exploring the New Universe of Innovations: Personal Quest. ישתתפו בו חוקרים וממציאים מארה"ב, הרפובליקה הצ'כית וישראל. מישראל - ד"ר אלכס גולברג, ראש המעבדה לביו-הנדסה סביבתית בחוג ללימודי הסביבה, ביה"ס לסביבה ומדעי כדור הארץ ופרופ' מיכאל גוזין, מרצה בכיר בביה"ס לכימיה, יציגו את המחקר החדשני תחת הכותרת "Production of bioplastics from marine microorganisms, Tel Aviv University".

לסרטון על המחקר, לחצו כאן.

לפרטים על מושב הכנס ועל שבוע החדשנות ברפובליקה הצ'כית, אנא ראו את אתר הכנס