ועידת האקלים הישראלית

ועידת האקלים הישראלית תתקיים בבית הספר ללימודי הסביבה ע"ש פורטר ב- 10/11/2016, כשבוע לפני שלב המפגשים רמי הדרג של ועידת האקלים במרקש. בועידה ישתתפו נציגים מהמשלחת הישראלית לועידה במרקש, ארגונים סביבתיים וחברות עסקיות בתחום הקלינטק והאנרגיה המתחדשת.

תכנית הועידה בקובץ המצורף

רישום לאירוע בפייסבוק

10 בנובמבר 2016, 14:00

ועידת האקלים במרקש או ועידת האו"ם לשינוי אקלים 2016 (2016 UN Climate Change Conference) תתקיים במרקש שבמרוקו בין התאריכים 7/11 ל- 18/11.

ועידת האקלים של ישראל הינה כנס מקדים, אשר יתקיים ב- 10/11/2016 בבית ספר פורטר ללימודי סביבה באוניברסיטת תל אביב תחת הכותרת "ועידת האקלים של ישראל 2016". לוועידה, בה ישתתפו נציגים במשלחת ישראל לוועידת האו"ם, הוזמנו השר להגנת הסביבה זאב אלקין, חברי כנסת, ארגוני חברה אזרחית וחברות מובילות מתחום הקלינטק והאנרגיה המתחדשת.

הצטרפות לקבוצה "התנועה הסביבתית - בין פריז למראקש" בפייסבוק

ועידת האקלים הישראלית 2016