רפאל חזני

עודכן: 20.11.2017

אני מאמין ושאיפות אישיות

קידום איכות החיים האנושיים בכדור הארץ בראיה הוליסטית, תוך שימוש בניסיון מקצועי במגוון רחב של תחומי ידע ופרקטיקה: טכנולוגיה, ניהול, עסקים, אקדמיה, חקלאות אורבנית, חינוך סביבתי, קיימות וחוסן קהילתי.

רקע השכלתי ומקצועי

תואר שני בלימודי הסביבה- אונ' תל אביב, בוגר החוג לפילוסופיה מאונ' תל אביב, תואר-בוגר בעסקים (התמחות בתחומי שיווק ומערכות מידע), תואר מוסמך למדעים בהנדסת חשמל ואלקטרוניקה BSC.

תכנון תשתיות ומערכות תקשורת ברמה לאומית, תכנון יישומים ושירותים חדשניים, ניהול פרויקטים רחבי היקפים, כתיבת מסמכי דרישות, ניהול מו"מ מסחרי לקראת הסכמי התקשרות בין חברות, תפעול מערכות ותשתיות טכנולוגיות וניהול מומחים וצוותי עובדים. ניהול מטריציוני של תחומי התמחות שונים, שיתוף ידע דרך הרצאות, ארגון ימי עיון ומתן ייעוץ; עבודה מול ארגונים גדולים ורב-לאומיים, עבודה מול רשויות מקומיות בנושאי איכות הסביבה, קיימות, ניהול ידע וערים חכמות, גינות קהילתיות וחינוך סביבתי.

תחומי מחקר ופרקטיקה

חוסן קהילתי, עירוניות וערים חכמות, כלי מדידה ומדדים לקיימות וחוסן, חקלאות וטבע עירוני, חינוך והתנהגות סביבתית, תכנון אסטרטגי ומדיניות ציבורית.

פעילות התנדבותית, סביבתית, חברתית, ובמסגרת התמחותית : רכז הפורום "ערים חכמות" במעבדה לחדשנות וקיימות עירונית באוניברסיטת ת"א; רכז "משמר המועצה" החברה להגנת הטבע קהילת תל אביב-יפו; רכז ועדות איכות הסביבה ברשויות מקומיות מטעם עמותת "חיים וסביבה" (לשעבר); רכז גינות קהילתיות בעיריית הרצליה; רכז גינות קהילתיות בעיריית חולון; מדריך סיורים בבית הספר ללימודי הסביבה באוניברסיטת ת"א (לשעבר), התנדבות בבית חולים לבריאות הנפש באר יעקב, ופרויקט סלעית לסיוע לנשים (לשעבר); התנדבות בפרויקט צבע-צעירים בונים עתיד(לשעבר); התנדבות וריכוז הפעילות ההתנדבותית במעש-מרכז עבודה שיקומית (לשעבר); הדרכה, ליווי, וחונכות ילדים ונוער (בעבר ובהווה).

חזרה לדף חברי המעבדה לחדשנות ולקיימות עירונית