גליה צוקרמן
גליה צוקרמן, בוגרת תואר ראשון מהטכניון BSc) בביולוגיה וחינוך) ותואר שני מהאוניברסיטה העברית (MSc במדעי החקלאות והמזון)
גליה מרצה בקורסים "ניהול איכות״, ״קיימות במזון" ו"חקלאות עירונית ויערות מאכל" באוניברסיטה העברית. זכתה מס' פעמים רב כמרצה מצטיינת.
במסגרת העתודה האקדמית, עסקה בתכנון ופיתוח של ענף המזון של צה"ל. גליה ייעצה לחברות המובילות בארץ בניהול איכות וקיימות במזון וביניהן טעם טבע אלטמן (תוספי תזונה), תמ"מ (קייטרינג תעופתי של אל על), ההסעדה בכנסת ישראל ובחברת מגדל. גליה הקימה ארגון לאישור מזון כשר עבור הקונסיסטואר של פריז (הרבנות של פריז) שקיבל הכרה ע"י ממשלת צרפת.
גליה ייזמה וארגנה את אירוע ה TEDx הסביבתי הראשון (TEDxHiriya) והיום לצד הקמת קהילת בוגרי השל למנהיגות סביבתית, היא מקדמת חקלאות עירונית, מזון מקיים וערים חכמות בארץ ובעולם. היא מרצה מנחה של הנבחרת הישראלית לאולימפיאדה לבניה ירוקה (Solar Decathlon) בסין 2017 ומיוזמי TEDxJaffaa לערים חכמות ומקיימות.