סמינר מחלקתי: הדילמות המרכזיות, על ההקשרים הרחבים של מזון לסביבה ולקיימות

15 בינואר 2018, 15:00 
 

 

הסמינר השבועי של בית הספר ללימודי הסביבה ע"ש פורטר

יום שני, 15 בינואר 2018, שעה 15:00-16:00

בניין הקפסולה, אודיטוריום (קומה 1-)

 

הדילמות המרכזיות, על ההקשרים הרחבים של מזון לסביבה ולקיימות 

 

ד"ר חגית אולנובסקי

יו"ר הפורום הישראלי לתזונה בת קיימא (ע"ר)

 

  

אוניברסיטת תל אביב עושה כל מאמץ לכבד זכויות יוצרים. אם בבעלותך זכויות יוצרים בתכנים שנמצאים פה ו/או השימוש
שנעשה בתכנים אלה לדעתך מפר זכויות, נא לפנות בהקדם לכתובת שכאן >>