סמינר מחלקתי: הדילמות המרכזיות, על ההקשרים הרחבים של מזון לסביבה ולקיימות

11 בדצמבר 2017, 15:00 
 

 

הסמינר השבועי של בית הספר ללימודי הסביבה ע"ש פורטר

יום שני, 15 בינואר 2018, שעה 15:00-16:00

בניין הקפסולה, אודיטוריום (קומה 1-)

 

הדילמות המרכזיות, על ההקשרים הרחבים של מזון לסביבה ולקיימות 

 

ד"ר חגית אולנובסקי

יו"ר הפורום הישראלי לתזונה בת קיימא (ע"ר)

 

  

אוניברסיטת תל-אביב, ת.ד. 39040, תל-אביב 6997801
UI/UX Basch_Interactive